The Training Fund will be open
Tuesday July 7th and Thursday July 9th
From 8:00am to 4:30pm
ONLY for SST Card pick-up or to replace lost cards

Mason Tenders’ Training Fund
Live Instructor Led Online Training Course Schedule

Mason Tenders’ Training Fund Online Training Schedule

Email registration ONLY

Registrations for 8:00 am classes will close at 4:30 pm on the Business Day immediately preceding the day of the class. Registration for classes at 8:00 am on Monday will close at 4:30 pm on the preceding Friday. (Registration will close Thursday July 2nd for classes Monday July 6th)

Have picture ID ready at beginning of class

To join a class, you MUST use the “CLICK HERE TO JOIN” link in your confirmation email

Thursday 7/2/2020

Training Fund Building OPEN 8:00am-4:30pm for SST Cards and Lost Card Replacement ONLY

Infectious Disease – English – 8:00-12:00
Infectious Disease – Polish – 1:00-5:00
Infectious Disease – English – 8:00-12:00
Infectious Disease – English – 1:00-5:00
Scaffold User – Spanish – 8:00 – 12:00
SST 4 Hour Supervisor Electives – 1:00 – 5:00

Friday 7/3/2020

No classes

HAPPY 4th of JULY!!

Monday 7/6/2020

Infectious Disease – English – 8:00-12:00
Infectious Disease – English – 1:00-5:00
SST 4 Hour General Electives – English – 8:00-12:00
SST 4 Hour Specialized Electives – English – 1:00-5:00
SST 4 Hour General Electives – Spanish – 8:00-12:00
SST 4 Hour Specialized Electives – Spanish – 1:00-5:00
SST 2 Hour Drug and Alcohol Awareness – English – 9:00-11:00
SST 2 Hour Drug and Alcohol Awareness – English – 12:00-2:00
Sexual Harassment – English – 3:00-5:00
SST 4 Hour Supervisor Electives – English – 12:00-4:00

Tuesday 7/7/2020

Training Fund Building OPEN 8:00am-4:30pm for SST Cards and Lost Card Replacement ONLY

SST 8 Hour Fall Prevention – English – 8:00-12:00 – (2 Days – 4 Hours each day)
SST 8 Hour Fall Prevention – English – 1:00-5:00 – (2 Days – 4 Hours each day)
Confined Space – English – 8:00-12:00 – (2 Days – 4 Hours each day)
Hazard Communication – English – 1:00-5:00
SST 2 Hour Pre-Task Safety Meetings – English – 8:00-10:00
SST 2 Hour Site Safety Plan – English – 12:00-2:00
SST 2 Hour Tool Box Talks – English – 3:00-5:00
Infectious Disease – Spanish – 8:00-12:00
Infectious Disease – Spanish – 1:00-5:00

Wednesday 7/8/2020

Flagger Safety – English – 8:00-12:00
Flagger Safety – English – 1:00-5:00
SST 8 Hour Fall Prevention – Spanish – 8:00-12:00 – (2 Days – 4 Hours each day)
SST 8 Hour Fall Prevention – Spanish – 1:00-5:00 – (2 Days – 4 Hours each day)
SST 8 Hour Chapter 33 Review – English – (2 Days – 4 Hours each day) – 8:00-12:00
SST 8 Hour Chapter 33 Review – English– (2 Days – 4 Hours each day) – 1:00-5:00
SST 4 Hour Supervisor Electives – English – 1:00-5:00

Thursday 7/9/2020

Training Fund Building OPEN 8:00am-4:30pm for SST Cards and Lost Card Replacement ONLY

Scaffold User – English – 1:00-5:00
SST 2 Hour Drug and Alcohol Awareness – English – 9:00-11:00
SST 2 Hour Drug and Alcohol Awareness – English – 12:00-2:00
SST 2 Hour Drug and Alcohol Awareness – Polish – 3:00-5:00

Friday 7/10/2020

SST 4 Hour Supervisor Electives – English – 8:00-12:00
Infectious Disease – English – 8:00-12:00
Infectious Disease – English – 8:00-12:00
Infectious Disease – Spanish – 8:00-12:00