NOTE: All training courses are held at 42-53 21st Street, Long Island City, NY unless otherwise specified.

Loading Events

Events for October 2019 › Sexual Harrassment

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

Calendar of Events

Calendar of Events
Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday
29
30

Sexual Harassment (English) 3:00 PM-5:00 PM (2 Hours)

1
2
3

Sexual Harassment (Spanish) 3:00 PM-5:00 PM (2 Hours)

4

Sexual Harassment (English) 3:00 PM-5:00 PM (2 Hours)

Sexual Harassment (English) 7:00 PM-9:00 PM (2 Hours)

5

Sexual Harassment (English) 8:00 AM – 10:00 AM (2 Hours)

Sexual Harassment (English) 10:00 AM – 12:00 PM (2 Hours)

Sexual Harassment (English) 1:00 PM-3:00 PM (2 Hours)

6
7

Sexual Harassment (English) 4:30 PM-6:30 PM (2 Hours)

Sexual Harassment (English) 7:00 PM-9:00 PM (2 Hours)

8

Sexual Harassment (Spanish) 4:30 PM-6:30 PM (2 Hours)

Sexual Harassment (Spanish) 7:00 PM-9:00 PM (2 Hours)

9
10

Sexual Harassment (English) 3:00 PM-5:00 PM (2 Hours)

Sexual Harassment (English) 7:00 PM-9:00 PM (2 Hours)

11

Sexual Harassment (Spanish) 3:00 PM-5:00 PM (2 Hours)

12
13
14

Sexual Harassment (English) 3:00 PM-5:00 PM (2 Hours)

15
16
17
18

Sexual Harassment (Polish) 3:00 PM-5:00 PM (2 Hours)

19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Sexual Harassment (Spanish) 3:00 PM-5:00 PM (2 Hours)

29
30
31
1
2
+ Export Events